Dokumentumkezelés (DMS), Archiválás, Workflow

ELO Office (Kisvállalkozások és vállalkozók részére)

ELO Office - Dokumentum archiválásTökéletes megoldás egyedi felhasználók vagy kisebb irodák részére. Az alapfunkciók, mint például keresés, másolás, verziókövetés mellett akár digitális fotók archiválására is van lehetőség, melyek a Dianézővel könnyen, átláthatóan tárolhatók, visszakereshetők. Az archívum felépítését tekintve fa-szerkezetben jeleníti meg a különböző ágakat, melyek iratszekrények, dossziék, mappák és dokumentumok al-ágakra vannak felosztva. Az export-import funkcióval könnyedén mozgathatjuk az archívum tartalmát a laptop és pl. az ELO Professional között.

ELO Professional (Kis- és közepes vállalkozások részére)

ELO Professional - dokumentumkezelésInnovatív dokumentumkezelő-, és archiváló szoftver. Modern technológiák, mint pl. Kliens/Szerver architektúra, Vonalkód-felismerés, COLD-összeköttetés, A „Full text” keresés csak egyike azoknak a pozitív tulajdonságoknak, melyek lehetővé teszik különböző alkalmazásokból nagyobb mennyiségű dokumentum feldolgozását és archiválását. Az Internet-modullal a központtól távoli munkatárs gyors és biztonságos kapcsolatot teremthet a központi adatbázissal. 128 bites titkosítással képes a kiválasztott archívum részeket, különösen az érzékeny adatokat levédeni.

ELO Enterprise (Nagyvállalatok, intézmények részére)

ELO Enterprise - Dokumentum menedzsmentJ2EE technológián keresztül a termék platform-független High-End megoldás, főképp nagyvállalatok, és kormányzati intézmények igényeihez igazodik. Az ELO Enterprise kiemelkedő jellemzője, hogy a központi centralizált irattáron alapuló rendszer nyújtja az Enterprise Content Management (vállalati tartalomkezelő) szolgáltatást. Ezeket a programokat teljes egészében Java alatt fejlesztették, ezért gyakorlatilag bármilyen platformon használhatók, úgymint Windows, Linux, UNIX, Solaris stb. A jó skálázhatóságot a moduláris és fürtözhető kiszolgáló architektúra biztosítja.

Termékajánló


Mérnöki (A0+ /36")
KIP Color 80 színes A0 mérnöki lézernyomtató

Hírek

Hitachi termékek
2012.12.11.

Hitachi interaktív board termékínálatunkban

Tovább

Uboard Lite forgalmazás
2012.12.11.

Cégünk megkezdte az Uboard - hordozható interaktív - termékek forgalmazását.

 

 

Tovább

További híreink
Oldaltérkép | Adatvédelmi nyilatkozat | Kapcsolat | Ajánlatkérés